Moderne inrichting kantoor

Wilt u uw kantoor modern en goed ingericht hebben, maar besteedt u uw middelen liever aan het uitbreiden van uw business? Naast luxe design kantoormeubelen heeft Brokx projectinrichting ook moderne kantoormeubelen voor een vriendelijke prijs. Tevens is het huren of leasen van uw kantoorinrichting ook een van de mogelijkheden. Uw kantoor smaakvol inrichten met een beperkt budget hoeft geen probleem te zijn.

Een stijlvol design van kantoormeubelen zorgt voor een representatieve uitstraling, maar het belangrijkste is wel de gebruiksvriendelijkheid ervan. Ergonomie en gebruiksgemak bepalen voor een groot deel de mate van arbeidsproductiviteit en tevredenheid van uw medewerkers. Brokx Projectinrichting heeft een groot aanbod aan bureaustoelen, bureautafels en opbergmogelijkheden, welke voldoen aan de geldende ergonomische normen en kwaliteitseisen. Ook voor een beperkt budget leveren wij kwalitatief uitstekende stoelen met een mooie en eigentijdse uitstraling. Onze medewerkers adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Naast het feit dat Brokx projectinrichting kantoormeubelen in verschillende prijsklassen kan leveren, is het ook mogelijk om uw kantoorinrichting te huren of te leasen. Het huren van kantoormeubelen is vooral interessant wanneer u deze voor een korte tijd nodig hebt. Het leasen van uw kantoorinrichting is mogelijk in samenwerking met een leasemaatschappij. De looptijd is standaard 5 jaar, hetgeen gelijk staat aan 60 maandtermijnen. Na de looptijd van 5 jaar beslist u zelf of u de kantoorinrichting doorhuurt, overneemt of dat u kiest voor herinrichting van uw kantoor. Voor de precieze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Uiteraard kan Brokx projectinrichting u ook uitstekend adviseren op het gebied van algemene besparingen. Wat is budgettechnisch gezien een interessant product op het gebied van raambekleding, vloerafwerking of verlichting? Zijn uw bureaustoelen nog in goede staat, maar hebben ze vooral een uitgebreide reinigingsbeurt nodig? Onze medewerkers geven u graag passende adviezen en tips. Uw kantoor netjes inrichten met een beperkt budget? Natuurlijk!