Top 5 Bureaustoelen

Top 5 bureaustoelen met de beste prijs/kwaliteit verhouding

De kwaliteit van een bureaustoel is van groot belang. Maar in deze tijd speelt prijs natuurlijk ook een rol. Brokx projectinrichting heeft een top 5 samengesteld van bureaustoelen met de beste prijs/kwaliteit verhouding, zodat u makkelijk de juiste keuze kunt maken!

1. Drabert Salida

Duitse degelijkheid met zeer veel instelmogelijkheden; dat is de Drabert Salida. Een bureaustoel geproduceerd met hoogwaardige materialen en goedgekeurd volgens de Nederlandse praktijk richtlijn. De Drabert Salida heeft een mechaniek wat zorgt voor een permanente beweging en is in vier posities blokkeerbaar. Daarnaast heeft de stoel onder andere een hoge rugleuning en armleuningen die zowel in hoogte, diepte als breedte verstelbaar zijn. Een belangrijke optie is dat deze bureaustoel beschikt over een automatische gewichtsinstelling, wat erg handig als de stoel door verschillende mensen gebruikt wordt.

2. Vitra ID Chair

Het Vitra ID Chair Concept houdt in dat één bepaald model bureaustoel van Vitra helemaal naar wens samen te stellen is. Elke gebruiker en elk bedrijf kan zijn eigen Vitra ID Chair samenstellen door het multifunctionele FlowMotion-mechanisme, de diverse rug- en armleuningen, onderstellen en verschillende kleuren en bekledingen. Optimaal comfort voor specifieke gebruikers of teams in bepaalde situaties, hetgeen zorgt voor productiviteit en welzijn op de werkplek. Het uiterlijk van de stoelen blijft gelijk; interessant vanuit esthetisch oogpunt gezien.

3. Comforto 29

Optimale ergonomie, dat is waar de Comforto 29 voor staat. Alles wat nodig is voor een perfecte zit en gezonde rug, is standaard aanwezig op de Comforto 29. Producent Haworth kreeg de Red Dot Design Award uitgereikt voor deze comfortabele bureaustoel. De Comforto 29 heeft de mogelijkheid tot lumbaalverstelling, zitdiepte- en zithoogteinstelling en 3D armleuningen. Daarnaast is de stoel voorzien van een automatische gewichtsinstelling.

4. Kinnarps 5000

De Kinnarps 5000 staat voor mooi ontwerp in combinatie met hoogwaardig comfort en ergonomisch correcte functies. Topprestaties voor een goede prijs. De Kinnarps 5000 zorgt ervoor dat u de hele dag comfortabel zit achter uw bureau. De zithoogte en –diepte zijn instelbaar, evenals de rugleuninghoogte. Armleuningen zijn in twee verschillende uitvoeringen optioneel leverbaar. De flexibele dynamiek in de rugleuning blijft werken, ook al is het neigmechanisme vergrendeld.

5. Herman Miller SAYL

Een designklassieker van de toekomst, gemaakt voor Het Nieuwe Werken. Het ontwerp van de Herman Miller SAYL bureaustoel is gebaseerd op de Golden Gate Bridge in San Fransisco. De flexibele rugleuning zorgt voor goede, ergonomische steun aan het bovenlichaam en is zonder frame gemaakt. Dit geeft ruimte aan beweging én zorgt voor een minimum aan onderdelen voor een kleine impact op het milieu en een voordelige prijs.