Top 3 directiewerkplekken

Een directiewerkplek is niet zomaar een werkplek. Een directiewerkplek straalt in de meeste gevallen autoriteit en exclusiviteit uit. Daarnaast dient deze werkplek ook functioneel en van alle gemakken voorzien te zijn. Om u een overzicht te bieden heeft Brokx projectinrichting een top 3 directiewerkplekken samengesteld.

Top 3 directiewerkplekken

TwinForm One Off / One Off 10

De TwinForm One Off is voorzien van een RVS onderstel. De One Off 10 is voorzien van een stalen onderstel, wat leverbaar is in aluminium metallic, zwart of wit.

TwinForm T-blokx

Een flexibele werkplek, die het mogelijk om aan 1 tafel te werken en te overleggen. De T-blokx is elektrisch in hoogte verstelbaar tot sta niveau. Deze tafel is ook ideaal om een dag iemand tegenover je te laten werken, bijvoorbeeld de accountant.

TwinForm Kwarto

Directie werkplek met aan 1 zijde een wang en andere zijde een kast of ladeblok. In de kast is plaats voor een CPU of thinclient. Qua indeling zijn er voor de Kwarto diverse opties mogelijk. Optioneel kan de kast of het ladeblok met een slot geleverd worden, zodat al uw gegevens veilig opgeborgen zijn.

Voor al deze werkplekken geldt dat er gekozen kan worden uit diverse kunststof afwerkingen. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een mooie fineer afwerking, bijvoorbeeld; eiken transparant grijs, zebrano, noten of ebben.

Showroom

Brokx projectinrichting beschikt over een inspiratie showroom van 2.000 m². Graag nodigen wij u uit deze top 3 directiewerkplekken persoonlijk te komen bekijken en te testen. Spreekt u liever bij u op kantoor af om de mogelijkheden te bespreken? Ook dat is geen enkel probleem. Maak direct een afspraak! Loop alvast vanchter uw computer door onze showroom: Brokx Showroomtour.