Conferentiestoelen

Stapelbare conferentiestoelen; gemak én comfort!

Bent u op zoek naar comfortabele en stijlvolle conferentiestoelen die u snel kunt plaatsen en net zo snel kunt opbergen op compacte wijze? Kies dan voor de stapelbare conferentiestoelen die verkrijgbaar zijn bij Brokx projectinrichting!

Conferentiestoelen danken hun naam aan het veelvuldige gebruik tijdens conferenties en andere grote congressen en evenementen. Ze bieden de bezoeker van het evenement, congres of conferentie de benodigde comfort om een tijd lang achter elkaar te kunnen zitten. En daarnaast bieden de stoelen voor de organisatie van de conferentie een groot gemak, doordat ze gemakkelijk op te bergen zijn op een compacte wijze.

Een conferentiestoel moet naast het bieden van ondersteuning en zitcomfort natuurlijk ook bijdragen aan de uitstraling van de ruimte. Richt de ruimte dan ook doordacht in. Kiest u bijvoorbeeld voor een theater of klassikale opstelling? Kiest u voor een stoel met of zonder armleggers? En welk materiaal wilt u: gemelamineerd, hout, kunststof, of gestoffeerd? Kies voor flexibele en lichtgewicht stapelbare stoelen met een goedgekeurde brandweerkoppeling. Stapelbaar van 2 tot 40 stuks en met speciale stapelwagens voor transport. Niets is te gek, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Maar conferentiestoelen zijn ook prima voor andere toepassingen en ruimtes te gebruiken in uw kantoor. Zo worden deze stoelen ook regelmatig gebruikt in vergaderruimtes en bij recepties of ontvangstruimten. Ook kunt u deze stoelen gebruiken als kantoorstoel, wachtkamerstoel of bezoekersstoel.

En niet alleen het bedrijfsleven profiteert van de beschikbaarheid van stapelbare conferentiestoelen. Zo zijn er tal van ruimtes waarvoor deze oplossingen perfect zijn geschikt. Kerken maken bijvoorbeeld veelvuldig gebruik van dit soort stoelen en datzelfde geldt voor buurthuizen en auditoria waarin regelmatig bijeenkomsten worden georganiseerd. Opleidingscentra en scholen, congres- en zorgcentra zijn andere voorbeelden die gebaat zijn bij stapelbare stoelen of andere flexibele zitplaatsen.

Bij Brokx projectinrichting bent u verzekerd van stijlvolle comfortabele conferentiestoelen die niet alleen vanuit praktisch oogpunt meer dan welkom zijn, maar ook perfect passen bij de ruimte waarin ze worden geplaatst. Flexibel, lichtgewicht en natuurlijk veilig, stapelbaar van twee tot veertig stuks, met speciale stapelwagens voor transport, met of zonder armleggers, in verschillende materialen. Alles is mogelijk bij Brokx projectinrichting.