Projectmanagement bij kantoorrenovaties

Een projectmanager is de verbinding tussen de opdrachtgever en de ontwerpende, bouwende en uitvoerende partijen. De projectmanager is verantwoordelijk voor de bouwplanning en de dagelijkse aansturing van deze partijen. Hij bewaakt het ontwerp, het budget, de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles tijdens een renovatie vlot verloopt zodat de opdrachtgever zich op zijn core business kan richten.

Brokx projectinrichting voert het projectmanagement zelf uit indien onze kernactiviteiten: ontwerp, vloerbedekking, raambekleding en kantoormeubilair in één project samen komen. Bij complexe renovatietrajecten met bouwkundige werkzaamheden, W&E installaties, klimaat en systeem- of glaswanden werken wij met een flexibele schil van zorgvuldig geselecteerde projectmanagers.

Wij bieden u een beproefd concept en kunnen u met ons eigen team of in bouwteamverband volledig ontzorgen bij de restyling, verhuizing of renovatie van uw kantoorpand. Voor een advies over de aanpak van uw plannen neemt u contact met ons op.