Projectmanagement kantoorinrichting

Brokx projectinrichting is specialist op het gebied van projectmanagement bij kantoorinrichting en projectinrichting. Onder projectmanagement verstaan wij het coördineren en begeleiden van de diverse disciplines die nodig zijn bij de afbouw en kantoorinrichting van uw bedrijf. Brokx projectinrichting neemt de volledige verantwoordelijkheid over een renovatie -, (ver)bouw -, of verhuistraject uit handen zodat u zich op uw core business kunt richten.

Naast leverancier van kantoormeubilair en vloerafwerking zijn wij met onze dienst projectmanagement de spil tussen uw bedrijf, de bouwkundig aannemer, het bedrijf voor de binnenwanden, de verlichting, de schilder, de audiovisuele -en IT specialist, de verhuizer en indien wenselijk voor het schoonmaakbedrijf ivm de eindschoonmaak. Wij streven naar Turn-key projectinrichting.

Niet ieder bedrijf heeft de specifieke kennis voor het projectmanagement bij kantoorinrichting in huis, toch is professioneel projectmanagement een must om een efficiënt en een in financieel opzicht passend eindresultaat te behalen. Onze projectleiders hebben jarenlange ervaring en kennis van zaken. Wij nemen, indien gewenst, ook de verantwoording voor de offerte uitvraag van de verschillende disciplines uit handen. Uiteraard geven wij u een financieel overzicht en is het ons streven om uw wensen en uw budget bij elkaar te laten komen.

Om de communicatie optimaal te houden, heeft u één contactpersoon; de projectleider. Deze zal op zijn/haar beurt contact onderhouden met uw of onze onderaannemers. Hier heeft u verder geen omkijken meer naar. U hoeft zich geen zorgen te maken over de planning, de projectleiders van Brokx projectinrichting nemen de planning voor hun rekening. Wij zorgen dat alle disciplines van het project naadloos op elkaar aansluiten en dat uw nieuwe kantoorinrichting binnen de gestelde termijn opgeleverd kan worden.

Alles begint met een goed plan, onze eigen interieurarchitect maakt graag een interieuradvies voor uw toekomstige kantoorinrichting. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor een presentatie van onze diensten.