Project- en kantoorinrichting met passie

Uw kantoor of project (opnieuw) laten inrichten? Dan staat u voor de keuze; haal ik bij de kantoormeubelhandel op de hoek een aantal nieuwe bureaus en bureaustoelen of ga ik voor een compleet nieuw concept / beleving. In het laatste geval bent u bij Brokx projectinrichting aan het juiste adres.

Vragen stellen

Bij ons begint het proces met vragen stellen. Vragen stellen aan uw als gebruiker. Wat vindt u belangrijk aan uw kantooromgeving? Moet het rustig en ingetogen zijn? Of juist druk en uitbundig? Welke functies moet het kantoor krijgen? Feit is dat een kantooromgeving inspirerend moet zijn. Ruimte voor creativiteit en overleg.

Ontwerpen

Naar aanleiding van de antwoorden op onze vragen en uw input gaan onze ontwerpers aan de slag. Zij gaan deze input vertalen naar een creatief ontwerp en komen met een voorstel voor het meubilair en de te gebruiken kleuren / materialen. In samenspraak met u als opdrachtgever zal hier een definitieve keuze in gemaakt gaan worden.

Moderne inrichting kantoor

Projectmanagement

Zodra het ontwerp en meubels definitief gekozen zijn, wordt het project overgedragen aan de projectmanager. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van het project en is daarnaast uw vaste aanspreekpunt.

Inspiratie

Om u een beeld te geven van wat wij kunnen en doen, hebben wij een aantal van onze projecten online gezet. Bekijk hier onze referenties. Daarnaast kunt u onze virtuele Showroom Tour volgen. Loop vanachter uw eigen computer door onze showroom.

Overtuigd? Maak direct een afspraak

Weten wat wij met onze passie voor uw kantoorinrichting kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit in onze inspirerende showroom van 2.000 m². Spreekt u liever bij u op kantoor af? Ook dat is geen enkel probleem. Maak direct een afspraak. Onze showroom alvast digitaal doorlopen? Volg de Showroom Tour.