Over Brokx – Historie

Brokx Tapijt BV werd in 1976 opgericht, waarbij de nadruk vooral lag op de particuliere woningstoffering. In 1998 werden er ook kantoormeubelen aan het assortiment toegevoegd en werd hiermee een verschuiving naar de zakelijke markt gerealiseerd.  In 1990 hebben wij daarom onze naam veranderd in Brokx Tapijt- en Kantoormeubelen BV. Eind 2002 is Brokx verhuisd van een kleine stadslocatie naar een nieuw pand met een showroom van maar liefs 2.000 m2 op zichtlocatie van de A59 in Oosterhout. Vandaag de dag handelen wij onder de naam ‘Brokx projectinrichting’.

Expert in project- en kantoorinrichting

Brokx projectinrichting biedt u specifieke, zakelijke dienstverlening op het gebied van kantoor- en projectinrichting. Brabant, Zeeland en Zuid-Holland is ons acquisitie gebied, wij zijn echter ook actief in Utrecht en Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket voor de inrichting van zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en kantoren. Brokx projectinrichting concentreert zich met een vast team vanuit Oosterhout (vlakbij Breda) op de disciplines:

  • Ontwerp
  • Kantoormeubilair
  • Vloerafwerking
  • Raambekleding

Conceptontwikkeling en het ontwerp van uw kantoorinrichting vindt plaats in onze eigen studio of in samenwerking met externe interieurarchitecten. Voor huisvestingsadvies, projectmanagement en turnkey afbouw werken wij samen met een flexibele schil van zorgvuldig geselecteerde expertise partners. Wij bieden u een beproefd concept en kunnen u met ons eigen team of in bouwteamverband volledig ontzorgen bij de restyling, verhuizing of renovatie van uw kantoorpand.