Van Besouw tapijten

It’s not just a carpet… it’s a Van Besouw” is één van de slogans van het merk Van Besouw. Specialist in het ontwikkelen en ontwerpen van tapijten. Van Besouw is opgericht is 1839 en in de periode tot nu is het bedrijf uitgegroeid van een wever naar een toonaangevende producent van tapijten. Brokx projectinrichting is dealer en verwerker van de tapijten van Van Besouw en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bijzondere collectie

Doordat producten en materialen verouderen, wisselt de collectie van Van Besouw regelmatig. Een kenmerk van de tapijten is ‘eigenzinnig’. Tapijten die inspireren en verrassen, dat is het doel. Van Besouw heeft subtiel ontworpen, luxe tapijten in haar collectie. Er wordt gebruik gemaakt van materialen zoals; zuiver scheerwol, 100% katoen, een combinatie van wol en geitenhaar en 100% lamawol.

Vooruitstrevend design

De designs van de tapijten van Van Besouw zijn innovatief en spraakmakend. Het gebruik van uitgesproken kleuren en tijdloze basistinten, zorgt voor bijzondere tapijten. Regelmatig worden de tapijten omschreven als ‘trendsettend’. Door gebruik te maken van nieuwe kwaliteiten, structuren en samenstellingen, blijven de designs vooruitstrevend. Het combineren van ambacht met moderne technieken, zorgt voor kwalitatief hoogstaande tapijten.