Kinnarps bureaustoel voor comfortabele werkplekken

Voor een comfortabele Kinnarps bureaustoel en volledig ingerichte werkplekken, bent u bij Brokx projectinrichting aan het juiste adres. Wij zijn één van de 4 exclusieve Kinnarps verkooppunten in Nederland. In onze showroom in Oosterhout vindt u een volledige collectie Kinnarps bureaustoelen en andere Kinnarps interieuroplossingen voor handige werkplekken.

Kinnarps: grootste fabrikant kantoormeubilair in Europa

Kinnarps is zowel op de zakelijke als de particuliere markt werkzaam en voldoet geheel aan de criteria voor duurzaam inkopen die het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke ordening en Milieubeheer op 21 januari 2010 in versie 1.4 heeft samengesteld. De kernwaarden die centraal staan bij de productie van Kinnarps kantoormeubilair:

  • Duurzaamheid
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Milieuvriendelijk ondernemen
  • Ergonomie

Een Kinnarps bureaustoel is verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de Kinnarps N Serie, F Serie, A Serie en de Kinnarps 500. Onze specialisten voorzien u graag van een advies op maat voor een geschikte bureaustoel in onze showroom in Oosterhout. Daar kunt u ook naar onze speciale proefstoel vragen. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een prijsopgave.