Incradible >>> Next generation interior elements

Het Incradible inrichtingsconcept ervaart u bij Brokx projectinrichting. Voor vragen of prijzen komt u naar de showroom of neemt u contact met ons op. De collectie van Incradible bevat interieurelementen voor de volgende generatie kantoorinrichting. Incradible creëert een werkomgeving die zorgt voor meer flexibiliteit en openheid met een focus op taakgericht werken, interactie met anderen en inspiratie. Er moet evenwicht tussen vorm, functie en sfeer zijn.

Incradible werd ontwikkeld op basis van het besef dat onze grondstoffen niet onbeperkt beschikbaar zijn en dat energieverbruik in de toekomst steeds meer zal gaan kosten. Deze grondgedachte heeft geresulteerd in een inrichtingsconcept waarvoor minder materiaal nodig is, waarmee men ruimte bespaart en het vraagt om een ander soort energie gebruik. Met andere woorden; een inrichtingsconcept gebaseerd op het Cradle-to-Cradle (C2C) duurzaamheids principe dat wordt ontwikkeld met gebruik van duurzame bronnen (FSC gerecycled) en duurzame, recyclebare materialen. Incradible gaat na lease of aankoop, terug naar de producent voor hergebruik van de ingeleverde en gerecyclede restproducten. Door gebruik te maken van ons leaseconcept bent u, op voorhand, verzekerd van dit proces.

Uniek aan het Incradible inrichtingsconcept is dat de behoefte aan andere inrichtingselementen zoals wanden systeemplafonds, kabelgoten en in sommige gevallen zelfs verlichtingsystemen geheel of gedeeltelijk komt te vervallen. Dit aspect zal een nog grotere impact op de kosten en het gebruik van grondstoffen hebben dan de impact van het concept alleen. Incradible ontwikkelt haar producten met als uitgangspunt de gebruiker. Afgeronde hoeken, zachte materialen, geluidsisolatie, handige verstelmogelijkheden en aandacht voor privacy. Een werkomgeving geheel ontworpen voor de gebruiker van morgen is vandaag via Brokx projectinrichtingleverbaar.

Incradible One

Incradible Bench

Incradible Screen

Incradible Cabinet

Incradible Welcome