Desso Tapijt & Tapijttegels

Brokx projectinrichting is een erkend dealer en verwerker van Desso projecttapijt. Desso is een toonaangevende fabrikant van o.a. duurzame, Cradle to Cradle geproduceerde tapijttegels en projecttapijten. Desso producten worden door Brokx vaak gelegd in openbare gebouwen, scholen, universiteiten, zorgcentra en kantoren. Voor een prijsindicatie, stalen, vragen of advies neemt u contact met ons op.

 

Desso AirMaster®

DESSO AirMaster® is een revolutionair tapijt dat zorgt voor schonere lucht in uw kantoor. Met DESSO AirMaster® is de concentratie fijnstof in de lucht zelfs tot acht keer lager dan bij harde vloeren en tot vier keer lager dan bij standaard tapijt. Dat betekent schonere en dus gezondere lucht in uw kantoor. Schonere lucht draagt bij aan een gezondere werkomgeving. De gemiddelde werknemer brengt maar liefst 1880 uur per jaar in de werkomgeving door. Dat is meer dan 21% van zijn of haar tijd. Het binnenklimaat op het werk heeft dus een grote invloed op gezondheid en welzijn van werknemers. De Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) noemt het binnenklimaat zelfs een van de vijf belangrijkste gezondheidsbedreigingen in onze omgeving. Onderzoekers stelden bovendien vast dat de financiële voordelen van een beter klimaat op het werk (door bijvoorbeeld minder ziekteverzuim) acht tot zeventien keer hoger zijn dan de kosten van deze verbeteringen.

 

Desso SoundMaster®

DESSO SoundMaster® kan een bijdrage leveren aan de optimalisering van akoestische prestaties inscholen, ziekenhuizen, kantoren en andere bedrijfstoepassingen. DESSO SoundMaster® is de ideale oplossing voor een nog betere geluidsreductie en akoestiek. SoundMaster® zorgt voor een reductie van het contactgeluid van minimaal 10 dB bovenop de standaardwaarde. Het stelt hiermee een nieuwe industrienorm op het gebied van akoestische prestaties van tapijt. Bovendien biedt het een verbetering van 60% van de akoestische prestaties in vergelijking tot onze standaard tapijten. De unieke laagconstructie is speciaal ontworpen voor een optimale geluidsdemping en -isolatie. De rug van het tapijt is vervaardigd van 100% polyester (40% gerecycled) en is specifiek geselecteerd vanwege de geavanceerde geluidsisolerende en -absorberende eigenschappen.