Kantoorrenovatie

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat de kantoorrenovatie van uw kantoor geheel voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Brokx aan het juiste adres. Wij zijn namelijk specialist op diverse disciplines: kantoorontwerp, kantoormeubilair, vloerafwerking en raambekleding. Het ontwerpen van uw kantoorinrichting doen wij in onze eigen studio. Voor kantoorrenovatie werken wij ook samen met gespecialiseerde partners. Vervolgens ontzorgen wij u volledig bij de werkzaamheden aan uw kantoorpand.

 

Kantoorrenovatie bij de specialist

Kantoorrenovatie of afbouw kunt u het beste laten uitvoeren door een specialist. Die heeft namelijk voldoende verstand van alle aspecten die hierbij komen kijken. Zo zal er nagedacht moeten worden over de volgende zaken:

  • Het ontwerp: hoe moet de kantooromgeving er uiteindelijk uit komen te zien?
  • Het meubilair: welke meubels moeten er in de kantooromgeving worden opgenomen?
  • De vloerafwerking: welke vloeren wilt u laten aanleggen in de kantooromgeving?
  • Raambekleding: kiest u voor gordijnen, vitrage, jaloezieën of andere raambekleding?

Geeft u uw stijl en wensen door aan Brokx, dan kunnen wij een ontwerp maken dat daarbij geheel aansluit.

 

Projectmanagement

Natuurlijk is het handig wanneer één partij het overzicht houdt bij uw kantoorrenovatie. Bij Brokx regelen wij het projectmanagement zelf. Dat betekent dat wij zorgen dat alles vlot verloopt, zodat u zich kunt blijven richten op de essentiële werkzaamheden binnen uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd in de diensten van Brokx? Dan maken we graag een afspraak met u voor een oriënterend gesprek. Neem contact met ons op door te bellen naar 0162 453615.