Kantoorontwerp

ontwerp
kantoormeubilair-icon
vloerafwerking-icon
raambekleding-icon
accessoires-icon

Op het gebied van kantoorontwerp is Brokx projectinrichting uw betrouwbare partner. Wij bieden specifieke, zakelijke dienstverlening voor zowel zorginstellingen en scholen, als kantoren en overheidsgebouwen. Wij kunnen een kantoorontwerp al opleveren vanaf 1 euro per m²! Uiteraard brengen wij uw wensen in kaart, die wij vervolgens vertalen naar een uniek, creatief, functioneel, innovatief en inspirerend ontwerp. Vooraf zullen wij u het ontwerp overhandigen, zodat u het kunt bekijken. Gaat u akkoord? Dan kan de kantoorinrichting van start gaan.

Kantoorontwerp: eigen interieurarchitecten

Onze eigen of externe interieurarchitecten gaan aan de slag met het kantoorontwerp. Deze hebben ruime ervaring met het vertalen van de wensen van onze klanten naar een uniek ontwerp. Wij houden dus rekening met uw wensen, maar we houden ook rekening met de mogelijkheden van de betreffende ruimte. Het kantoorontwerp vindt plaats in onze eigen studio in Oosterhout. Wij bieden u een totaalpakket en ontzorgen u volledig. Brokx projectinrichting houdt zich voornamelijk bezig met kantoormeubilair, raambekleding, verlichting en vloerafwerking.

Kom langs in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden betreffende een kantoorontwerp? Neem dan direct contact met ons op via 0162 453615. Kom ook eens langs in onze showroom in Oosterhout om impressies van kantoorinrichtingen op te doen! Onze specialisten voorzien u hier ook graag van deskundig advies op maat.