TwinForm One Off 10

Ons assortiment vergadertafels is groot; van eenvoudige, functionele vergadertafels tot design of luxe vergadertafels. Diverse afmetingen, specifieke vormen voor presentaties en videoconferencing, centraal geplaatste onderstellen voor optimaal gebruik en een zeer grote keuze uit blad- en randafwerkingen. Laat u live inspireren en adviseren in onze showroom of neem contact met ons op via 0162-453615.

Data en stroom in uw vergadertafel:
Er zijn diverse mogelijkheden om uw connectiviteit vanaf de vergadertafel te waarborgen. Elektrificatie modules met 1 of meerdere posities voor stroom, data, HDMI, VGA, USB of USB chargers. In het blad verzonken, met of zonder klep en borstelafwerking, rond, rechthoekig of cilindervormig. Vraag ons naar de mogelijkheden voor het inbouwen of bekijk de voorbeelden in onze showroom.

Bladafwerking vergadertafels:
De kern van ons plaatmateriaal varieert afhankelijk van de randafwerking of de toplaag uit geperste houtvezels, volkern, mdf of door en door zwart gekleurd mdf. Qua toplaag gebruiken wij Melamine en HPL met diverse uni color of houtprints. Wij hebben een grote range met exclusieve fineer soorten. Ook bieden wij een unieke, zeer harde coating op Melamine bladen aan die in diverse RAL kleuren beschikbaar is. Qua bladdikte werken wij met 12, 25, 28 en 38 mm bladen. Stalen van alle varianten zijn in onze showroom aanwezig.

Randafwerking vergadertafels:
Afhankelijk van de bladafwerking kunnen wij de randen van onze vergadertafels met 60º graden verjongen, afwerken met een 90º hoek of voorzien van round corners. De randafwerking heeft massieve fineer kantlijsten, is gelakt of heeft een bijzonder strakke ABS hightech randafwerking.

Vergadertafel onderstellen:
Stabiliteit draagt bij aan het comfort. Onze vergadertafels zijn voorzien van een degelijk stalen frame met stalen bladdragers en hebben een beproefde en geteste maatvoering. A-vormige, O-vormige of  V-vormige onderstellen, centraal geplaatst voor optimaal gebruik van het aantal zitplaatsen en afgewerkt in blank gelakt staal, zwart, wit, aluminium grijs, champagne beige of rvs. Kom de stabiliteit gerust in onze showroom testen of bel voor vragen met 0162-453615