Prachtige luxe design vergaderstoelen

Bij Brokx vindt u altijd de mooiste luxe design vergaderstoelen voor iedere budget. Van een zeer moderne en luxe vergaderstoel tot een eenvoudige stoel, bij Brokx vindt u het allemaal. Onze stoelen voor in uw vergaderruimte zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Wij bieden u vergaderstoelen met een sledeframe, 4 poots frame, kruisvoet onderstel of een vergaderstoel op wieltjes.

Vergaderstoelen op maat

Bij Brokx bieden wij u vele opties, zodat wij u een vergaderstoel kunnen leveren die precies voldoet aan uw wensen. Zo kunt u bij ons precies aangeven welke afwerking u wenst voor uw luxe design vergaderstoelen. U kunt hierbij kiezen uit bijvoorbeeld een houten, kunststof of een gestoffeerde zitting. Ook de afwerking van de rugleuning kunnen wij volledig aanpassen aan uw wensen. Zo heeft u keuze uit een transparante, gestoffeerde of netweave rugleuning. Bij Brokx kan het allemaal! Met uw op maat gemaakte vergaderstoelen geeft u een persoonlijke draai aan uw vergaderruimte.

Bekijk ons assortiment in de showroom

Heeft u vragen over onze luxe design vergaderstoelen of wilt u graag één van onze medewerkers om een eerlijk advies vragen? U bent van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Oosterhout. Hier kunt u ons uitgebreide assortiment in het echt bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die wij bieden voor op uw kantoor. U kunt ons ook bellen op het telefoonnummer 0162 453615 of kijk alvast voor mooie design meubelen in onze virtuele showroom.