Tapijt & Tapijttegels

Op zoek naar projecttapijt, of een goed advies? Ruim 40 jaar ervaring met het leggen van tapijt en tapijttegels. Vakkundige projectstoffering voor kantoren, openbare ruimten en zorginstellingen. Kantoortapijt met een geluidsabsorberende werking, slijtvast, brandveilig en vuilwerend. Wij adviseren u graag de juiste projectvloerbedekking. Projecttapijten kunnen van synthetische, katoenen enof wollen materialen zijn gemaakt, ieder met zijn eigen specifieke eigenschappen. Projecttapijt wordt meestal gelegd in banen van 2 of 4 meter breed of in een flexibele vorm als tapijttegel. Voor het aanvragen van stalen, prijzen of advies neemt u contact met ons op of bezoekt u onze showroom!

Werkwijze:

Rekening houdend met uw budget calculeren wij de vloerafwerking vanaf een schaaltekening. Indien nodig gaan wij op locatie inmeten en voeren wij een inspectie uit. Bij complexe renovatiewerken kunt u tegen een afgesproken tarief gebruik maken van onze projectleider. Hij stelt in overleg met de opdrachtgever de planning op en bepaalt of de uitvoering in fases moet worden opgedeeld. Hierbij houdt hij rekening met de voortgang van het arbeidsproces, zodat dit niet of zo kort mogelijk wordt onderbroken. Desgewenst kunt u ons verhuisteam inhuren met vakkundige monteurs voor dé -en montage van uw kantoormeubilair. Na een akkoord op onze offerte met bijhorende planning starten de werkzaamheden. Eerst verwijderen wij de oude vloerafwerking en voeren wij deze op een verantwoorde manier voor u af. Daarna schuren wij de oude lijmresten van de ondervloer zodat we een correcte hechting kunnen waarborgen. Brokx projectinrichting controleert of uw ondervloer geschikt is voor de vereiste verwerking. Indien nodig voeren we een vochtmeting uit, leggen we een vochtscherm aan en egaliseren wij de oude vloer. Tapijttegels verleggen wij op anti – slip. Na het aanbrengen van projectvloerbedekking ontvangt u desgewenst een garantieverklaring enof een onderhoudsadvies.

Renovatie of nieuwbouw, één kamer of 5.000 m² projectvloerbedekking ? U bent aan het juiste adres ! Voor het aanvragen van stalen, prijzen of advies neemt u contact met ons op of bezoekt u onze showroom!

Brokx projectinrichting verwerkt projecttapijt en tapijttegels van diverse merken zoals bijvoorbeeld; Desso, Interface, Forbo, van Besouw en Leoxx.