Directiewerkplekken

Een goede directiewerkplek is belangrijk onderdeel van uw organisatie. Brokx projectinrichting levert diverse directiewerkplekken, van ergonimische werkplekken tot design werkplekken. Standaard in ons directiewerkplekken assortiment zijn TwinForm en Vitra.

Inrichting directie werkplek

Een goede directie werkplek is een belangrijk onderdeel van uw organisatie. Brokx projectinrichting levert diverse directie werkplekken, van ergonomische werkplekken tot design werkplekken. Wij zijn specialist op het gebied van kantoormeubilair, vloerafwerking en raambekleding. Wij bieden u dan ook specifieke en zakelijke dienstverlening op het gebied van kantoorinrichting en projectinrichting. Voor de complete aankleding van een directie werkplek in uw bedrijf of organisatie, met een stoel, bureau en kast, bent u bij Brokx aan het juiste adres.

 

De Brokx directie werkplek: diverse mogelijkheden voor stoel en bureau

Bij Brokx bieden wij een zeer ruime keuze aan directie werkplekken. Wilt u een directie werkplek volledig laten inrichten? Bij Brokx staan wij voor vakkundigheid en volledige ontzorging. Wij kunnen uw directie werkplek dan ook met de stoel en het bureau van uw keuze inrichten. We bieden onder andere aan:

  • TwinForm (altijd standaard in ons assortiment opgenomen)

Het model is in diverse uitvoeringen beschikbaar. U kiest dus het bureau en de stoel die u graag in de directie werkplek terug ziet! Natuurlijk helpen wij niet alleen bedrijven met het inrichten van directie werkplekken, we kunnen ook zorginstellingen, overheidsgebouwen en scholen van een professionele en comfortabele inrichting voorzien.

 

Werkplekken op maat

Bij Brokx bieden we uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat u zelf mag bepalen op welke stoel en aan welk bureau de directie in uw organisatie, bedrijf, overheidsinstelling, zorginstelling of school zit. Wilt u echter de inrichting van kantoren geheel aan ons overlaten? Dan zorgen wij ervoor dat we een mooie werkplek ontwerpen, geheel naar uw stijl. Voor deskundig advies kunt u natuurlijk contact met ons opnemen of onze showroom in Oosterhout bezoeken. Bel naar 0162 453615, wij geven u graag meer informatie over onze diensten en we beantwoorden ook al uw vragen.