Kinnarps plus[6] – plus[8]

Kinnarps plus[6] bureaustoel

De beste manier om ergonomisch correct te zitten is ervoor te zorgen dat het lichaam in beweging blijft. Vindt u dat raar klinken? Dat is het niet. Plus[6] met het FreeFloat-mechanisme stimuleert beweging – de zitting en rugleuning bewegen onafhankelijk van elkaar wanneer u maar wilt. Ongeacht of u in concentratie naar voren wilt leunen of ontspannend naar achteren leunt. Voeg verstelbare functies voor de zitdiepte, zithoogte en rugleuninghoogte toe en het wordt een ergonomische topper. U kunt uit twee verschillende hoogtes voor de rugleuning en twee verschillende armleuningen kiezen. U kunt een gekoppelde hoofdsteun, SafeBack en Motif of Contour toevoegen.

Kinnarps plus[8] bureaustoel

Zelfs in de eenvoudigste uitvoering is de Plus[8] een stoel met hoogwaardige prestaties. Het synchroonmechanisme zorgt voor een goed uitgebalanceerd bewegingspatroon en voor zeker comfort; met SafeBack® zit u nog zekerder. De fijne contouren zijn goed in balans en tijdloos gestroomlijnd. U kunt uw eigen persoonlijke stijl creëren met Motif en Contour. Zitdiepte, zithoogte en rugleuninghoogte zijn instelbaar. Wanneer u uw eigen Plus[8] samenstelt, kunt u kiezen tussen twee verschillende hoogtes voor de rugleuning en twee verschillende armleuningen. Vul de stoel aan met een hoofdsteun die in hoogte, diepte en hoek kan worden versteld.

Kinnarps plus[6] of plus[8] testen?

Wilt u de Kinnarps plus[6] of plus[8] testen? Kom dan langs in ons ChairLab®. Deze bureaustoel op uw eigen werkplek testen? Vraag een gratis proefstoel voor 2 weken aan!