Kinnarps 6000 – 8000

Kinnarps 6234 bureaustoel

De Kinnarps 6000 serie is een echte favoriet op de werkplekken van Europa. Meer dan twee miljoen stoelen hebben hun weg naar tevreden klanten gevonden. Eén van de redenen voor dit succes is de combinatie van tijdloos ontwerp, een goede ergonomie, veel instelmogelijkheden en een grote keuze in persoonlijke aanpassing wat betreft afmetingen en ontwerp. De 6000 heeft een FreeFloat-mechanisme met ergonomisch correcte bewegingsvrijheid. Er zijn vier totaal verschillende rugleuningen, twee zittingen en twee soorten armleuningen waaruit u kunt kiezen. Het meest verkochte model is de Kinnarps 6234. De meeste combinaties zijn ook leverbaar met hoofdsteunen.

Kinnarps 8000 bureaustoel

De Kinnarps 8000 serie heeft hetzelfde ontwerp en grotendeels dezelfde onderdelen als de productlijn 6000. Het verschil zit in het neigmechanisme. De 8000 heeft een synchroonmechanisme, waar de relatie tussen de zitting en de rugleuning goed op elkaar is afgestemd voor een vloeiende neigbeweging. Net als zijn broertje heeft de 8000 veel verstelmogelijkheden en grote keuze bij het samenstellen van een eigen stoel. Naast de puur functionele aspecten, zoals de afmetingen van de rugleuning en zitting, kunt u de stoel naar eigen smaak aanpassen met afwijkende paspel en contrasterende decoratieve vlakken.

Kinnarps 6000 of 8000 testen?

Wilt u de Kinnarps 6000 of 8000 testen? Kom dan langs in ons ChairLab®. Deze bureaustoel op uw eigen werkplek testen? Vraag een gratis proefstoel voor 2 weken aan!