Herman Miller SAYL

De Herman Miller SAYL is een designklassieker van de toekomst. Vanwege het open en organische design, heeft deze bureaustoel veel weg van een bollend zeil. Het spreekt voor zich dat de naam SAYL daar een subtiele verwijzing naar maakt. De SAYL is geïnspireerd op de Golden Gate Bridge in San Fransisco. De stoel is ontworpen door de Zwitserse designer Yves Béhar.

Ruggengraat van de SAYL

De ruggengraat van de SAYL wordt gevormd door de Y-vormige drager. Deze flexibele rugleuning biedt de gebruiker ergonomische steun aan het bovenlichaam. De rugleuning is tevens volledig gestoffeerd verkrijgbaar. Hierdoor komt wel de geavanceerde 3-puntsondersteuning te vervallen. De ronde vorm blijft wel behouden, zodat de Herman Miller SAYL nog steeds zijn klassieke design houdt.

GREENGUARD

De Herman Miller Sayl is GREENGUARD gecertificeerd. De bureaustoel bevat geen PVC en is bijna volledig recyclebaar. Indien de Herman Miller SAYL voorzien is van de speciale Suspension rugleuning, dan is de SAYL voor 90% receclyebaar. Met de traditionele rugleuning is dit percentage nog steeds 83%.

Meer informatie of offerte?

Heeft u vragen over de Herman Miller SAYL? Bel ons op 0162 453615. Wordt u liever teruggebeld? Vul dan dit formulier in. Direct een offerte aanvragen?

Herman Miller SAYL testen?

Wilt u de Herman Miller SAYL testen? Kom dan langs in ons ChairLab®. Deze bureaustoel op uw eigen werkplek testen? Vraag een gratis proefstoel voor 2 weken aan!