Drabert Salida

Drabert bureaustoelen?

De Drabert Salida is een degelijke bureaustoel van Duitse topkwaliteit. Het merk Drabert valt sinds de acquisitie in 2010 onder de paraplu van de Europa’s grootste kantoormeubelproducent Kinnarps. Brokx projectinrichting is A-dealer van deze merken.

Drabert Salida bureaustoel:

De Drabert Salida is een goedgekeurde NPR 1813 bureaustoel (Nederlandse praktijk richtlijn). Geproduceerd met hoogwaardige materialen waarbij men streeft naar zo weinig mogelijk onderdelen, dit levert een kwalitatief hoogwaardig, overtuigend eenvoudig mechaniek op. De basisuitvoering van de Drabert Salida heeft zeer veel instelmogelijkheden. Er is een variant met een gestoffeerde of netveave rugleuning, de Salida heeft een dynamisch synchroon mechaniek, permanent bewegend en in 4 posities blokkeerbaar. De rugleuning is maarliefst 61 cm hoog en de bureaustoel is uitgevoerd met hoogte,diepte en in breedte verstelbare armleuningen [3D]. De zitting is uitgevoerd met een bekkenbedding en is 49 cm breed, in 7 stappen diepte verstelbaar 38-48 cm en heeft een verstelbare zitneig van 5° /-2°. Drabert Salida bureaustoelen hebben een gaslift-zithoogteverstelling van 40-54 cm, met dieptevering. De vijf-teens aluminium kruisvoet is geëpoxeerd of gepolijst en heeft gewichtsafhankelijke,(harde) geremde wielen voor tapijt of (zachte) wielen voor harde vloeren. Als belangrijkste punt willen wij vermelden dat deze bureaustoel een automatische gewichtinstelling heeft. Vooral bij bedrijven waar veel verschillende mensen (flex)werken scheelt dit een knop aan instellingen, men is hierdoor verzekerd van de juiste neigweerstand.

Drabert Salida testen?

Wilt u de Drabert Salida testen? Kom dan langs in ons ChairLab®. Deze bureaustoel op uw eigen werkplek testen? Vraag een gratis proefstoel voor 2 weken aan!