esencia
 
esencia
esencia
 
esencia
esencia
 
esencia
esencia
 
esencia
esencia
 
esencia
esencia
 
esencia
esencia
 
esencia
esencia
 
esencia
esencia
 
esencia
esencia
 
esencia
esencia
 
esencia
esencia
 
esencia
esencia
 
esencia
esencia
 
esencia
esencia
 
esencia

Drabert Esencia

De Drabert Esencia is een degelijke in basis gunstige geprijsde bureaustoel van Duitse topkwaliteit. Het merk Drabert valt sinds de acquisitie in 2010 onder de paraplu van de Europa’s grootste kantoormeubelproducent Kinnarps. Brokx projectinrichting is Exclusief Kinnarps Center.

Esencia Launch Edition

De Escencia Launch Edition is de nieuwe ergonomische bureaustoel van Kinnarps in een uitzonderlijk gunstig geprijsde netto variant waarmee Design, Ergonomie en Economie gebundeld worden tot een unieke versie die uitsluitend door de Kinnarps Centers wordt aangeboden. De Launch Edition is verkijgbaar vanaf € 389,- excl. btw. U kunt de Esencia Launch Edition in onze showroom uitproberen, wij hebben de basis variant op vooraad staan.

Esencia bureaustoel:

Drabert Esencia >>> luchtig design, transparant en gebaseerd op intelligente geometrie.

De basis van de Esencia bureaustoel is een compact synchroonmechanisme. Dit mechanisme werkt in een verhouding van 1:3 dat betekend dat de maximale hoek van de rugleuning 28 graden bedraagt. De Drabert Esencia is geproduceerd met hoogwaardige materialen waarbij men streeft naar zo weinig mogelijk onderdelen. Dit levert een kwalitatief hoogwaardige bureaustoel van slechts 13 kg op. De Esencia heeft een automatische gewichtsinstelling met een standaard bereik van 50-110 kg. Het synchroonmechanisme is in 4 standen te fixeren en is tevens de drager van de zitting en de in hoogte en breedte 2D of optioneel 3D verstelbare armleuningen. De rugleuning is er in 2 varianten; een netweave variant in 6 kleuren en een vol gestoffeerde rugleuning. De geintegreerde lumbaalsteun is optioneel. Het frame van de rugleuning, de rugleuningdragers en de behuizing van het mechaniek kunnen naar wens in de kleur wit uitgevoerd worden. De Esencia heeft een zitdiepte met een bereik van 9 cm, de vulling van de zitting is opgebouwd uit een ergonomisch voorgevormd vormschuin. Optioneel kunt u kiezen voor de design zitting waarbij de zijkant van de zitting in de netweave-kleur van de rugleuning wordt afgewerkt. De 5-teens kruisvoet is standaard van kunststof in de kleur grafietzwart. Optioneel kan de kruisvoet uitgevoerd worden van aluminium in de kleur graftietzwart, aluminiumgrijs of in een gepolijste variant. Er zijn zwenkwielen voor harde en zachte vloeren beschikbaar. De Esencia bureaustoel voldoet aan de NPR 1813, EN 1335, en de DIN 4550 norm. De Esencia kan op speciaal verzoek tegen een meerprijs “knock down” in een doos aangeleverd worden. Binnen 5 minuten kunt u de bureaustoel zelfstandig en zonder gereedschap monteren. Brokx projectinrichting levert de Esencia bureaustoel echter geheel gemonteerd achter uw werkplek af. Eveneens nemen wij het verpakkingsmateriaal mee retour zodat dit gerecycled kan worden.

Drabert Esencia testen?

Wilt u de Drabert Esencia testen? Kom dan langs in ons ChairLab®. Deze bureaustoel op uw eigen werkplek testen? Vraag een gratis proefstoel voor 2 weken aan!