Dauphin Shape

Shape, een succesvolle serie van Dauphin. De Shape biedt ergonomisch perfecte zitoplossingen die in de behoeften van zowel grote als kleine mensen voorzien. Dit garandeerd optimaal zitcomfort voor iedere werksituatie en ieder budget. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende modellen uit de Shape serie.

Shape mesh

De Shape mesh bureastoel is voorzien van een zeer hoge rugleuning. Deze rugleuning is bespannen met een ademenden en uiterst comfortabele netstof, die zich perfect aan de gebruiker aanpast. De lendesteun is 8 cm in hoogte verstelbaar en zorgt voor een perfecte ondersteuning in de lendenstreek. De Syncro-Activ-Balance®-techniek met automatisch verstelbare zitneiging, geeft u als gebruiker een optimale ondersteuning, ook in de voorste zitpositie.

Shape elan

De Shape elan is voorzien van een ergonomische rugleuning, deze is 10 cm in hoogte verstelbaar en zorgt voor een ontspannen zitgevoel. De speciaal gevormde rugleuning (leverbaar in de hoogtes 51 of 58 cm) en de royale zitting zijn een uitstekend voorbeeld van moderne ergonomie.

Shape XP

Opvallend en markant, dat zijn twee benamingen voor de Shape XP. Deze volledig gestoffeerde bureaustoelen zorgen voor frisse impulsen en een energieke werkdag. De rugleuning is 7 cm in hoogte verstelbaar met het Easy-Touch-System en kan eenvoudig worden ingesteld.

Shape economy

Vriendelijk voor zowel de rug als de portemonnee. Dat is de reden dat het tijdschrift Facts deze bureaustoel op plek in heeft gezet in de bureuastoelentest. De Shape economy is aantrekkelijk geprijsd, zonder dat er concessies zijn gedaan aan functionaliteit en ergonomie. De rugleuning is 6 cm in hoogte verstelbaar en verkrijgbaar in twee hoogtes, 51 of 62 cm.

Shape economy 2

In de meeste ideale vorm, zou de bureaustoel iedere beweging van de gebruiker moeten volgen en hem of haar stimuleren om van houding te veranderen. De Shape economy 2 is voorzien van de Syncro-Permanent-Balance®-techniek en stimuleert hierdoor de natuurlijke bewegingsimpulsen en het houdt de gebruiker geconcentreerd.

Shape XT

De Shape XT: het power-pakket voor een gezonde rug. De comfortzitting zorgt voor ergonische steun. De speciaal gevormde in hoogte (6 cm) verstelbare rugleuning is voorzien van een geintegreerde lendesteun, die direct zichtbaar en voelbaar is. De rugleuning is leverbaar in de hoogtes 51 of 61 cm. De techinische details van deze bureaustoel zijn perfect op elkaar afgestemd. Iedere gebruiker, ongeacht zijn of haar postuur, kan rekenen op een comfortabele en gezonde zithouding.

Shape XTL

Zie hierboven de Shape XT. Het verschil tussen de XT en de XTL is dat de XT de rugleuning is voorzien van een kunststof buitenschaal en de XTL is de rugleuning rondom gestoffeerd.

Shape executive

De Shape executive is de standaard wanneer het gaat over optimaal zitcomfort. De ergonomisch gevormde kussens zijn bekleed met fijn premiumleer en garanderen zitcomfort op het hoogste niveau. De neigbare neksteun zorgt voor totale ontlasting van schouders en nek en voorkomt stress en vermoeidheid op het werk.

Dauphin Shape testen?

Wilt u de Dauphin Shape testen? Kom dan langs in ons ChairLab®. Deze bureaustoel op uw eigen werkplek testen? Vraag een gratis proefstoel voor 2 weken aan!