Bureaustoelen

Het belangrijkste onderdeel van een werkplek op kantoor zijn de bureaustoelen. Wanneer u de hele dag op een stoel zit, is het belangrijk dat deze stoel van goede kwaliteit is en de juiste zithouding bevordert. Brokx projectinrichting heeft ergonomische bureaustoelen, design bureaustoelen en budgettechnisch aantrekkelijke bureaustoelen.

Ergonomische en design bureaustoelen

Brokx is een authorized Vitra ChairLab dealer! In onze showroom staan ruim 50 verschillende modellen stoelen voor op kantoor. U bent van harte welkom in onze showroom voor ergonomisch advies op maat. Veel van onze modellen kunt u 2 weken gratis proberen. Bij de proefplaatsing geeft onze arbodeskundige accountmanager een ergonomische zitinstructie, want: “Al zijn onze stoelen nog zo goed, u moet wel weten hoe u deze gebruiken moet.” Ook na de aankoop geven wij desgewenst een groepsgewijze zitinstructie en gebruiksinstructie. Zo weet u zeker dat u op een optimale manier gebruikmaakt van onze stoelen voor op kantoor. Wij zijn dealer van diverse merken design bureaustoelen; Asis Design, Kinnarps, Herman Miller, Vitra, Drabert en Dauphin bureaustoelen. Bezoek onze showroom!
Wilt u graag advies op maat over onze design en ergonomische stoelen voor op kantoor? Of wenst u graag meer informatie over de prijzen te ontvangen? U bent van harte welkom in onze showroom! Wij zijn gevestigd in Oosterhout en hier kunt u al ons kantoormeubilair komen bekijken. Ook kunt u altijd even bellen naar 0162 453615 om meer te weten te komen over ons design meubilair.