Kantoorinrichting Dordrecht

ontwerp
kantoormeubilair-icon
vloerafwerking-icon
raambekleding-icon
accessoires-icon

Brokx projectinrichting biedt diverse design en moderne producten aan voor de kantoorinrichting voor uw kantoor in de regio Dordrecht. Ook luxe producten kunnen door ons worden geleverd. Wij bieden alles op het gebied van vloerafwerking, raambekleding, kantoormeubilair, maar ook verlichting en accessoires. Bij dit laatste kunt u denken aan kabelmanagement en armen voor de monitoren op uw kantoor. Wij bieden u een totaalpakket en ontzorgen u compleet. U kunt zich op deze manier blijven richten op uw core business en de kantoorinrichting van uw kantoor in Dordrecht overlaten aan onze specialisten.

Kantoorinrichting Dordrecht: u vindt bij ons wat u nodig heeft

Bij Brokx projectinrichting vindt u zeker wat u nodig heeft voor kantoorinrichting in de regio Dordrecht. Van presentatie tafels tot aan hanglampen en jaloezieën. Uiteraard bieden we nog veel meer. Op deze website vindt u een gedeelte van ons complete aanbod. Zo kunt u een idee krijgen van wat Brokx projectinrichting voor u kan betekenen. Als u ons inschakelt voor kantoorinrichting in Dordrecht, dan brengen wij eerste uw wensen en de mogelijkheden in het pand in kaart. Op deze manier kunnen wij u van gedegen advies op maat voorzien. Advies waar u daadwerkelijk wat aan heeft.

Niet alleen advies, maar ook levering en plaatsing van producten

Wij voorzien u niet alleen van advies op maat, maar wij verzorgen ook de levering en plaatsing van de producten (zoals vergadertafels). Wilt u weten wat wij allemaal te bieden hebben? Kom dan eens langs in onze showroom in Oosterhout! Of neem online alvast een virtuele tour door onze showroom. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op via 0162 453615.

Meer informatie:
KantoorontwerpInterieurontwerp kantoorPresentatie tafelsKantoorinrichting TilburgKantoorinrichting DordrechtKantoorinrichting RotterdamKantoorinrichting Den BoschKantoorinrichting TilburgKantoorinrichting Rotterdam