Kantoorinrichting: Design & Duurzaamheid

U wilt u kantoor graag inrichten met kantoormeubelen die zowel een design uitstraling hebben en ook nog eens duurzaam zijn? Dan bent u bij Brokx projectinrichting aan het juiste adres. Brokx projectinrichting is officieel dealer van het merk Incradible. Het Incradible inrichtingsconcept bestaat uit design interieurelementen die duurzaam worden geproduceerd.

Het Incardible inrichtingsconcept

De collectie van Incradible bevat interieurelementen voor de volgende generatie kantoorinrichting. Met deze elementen creëert u een werkomgeving die zorgt voor meer flexibiliteit en openheid. De focus bij het Incradible inrichtingsconcept ligt met name op taakgericht werken, interactie met anderen en inspiratie. Er moet een evenwicht zijn tussen vorm, functie en sfeer.

incradible-cradle-to-cradle-projectinrichting

Duurzaamheid

Het Incradible concept is gestoeld op de gedacht dat onze grondstoffen niet onbeperkt beschikbaar zullen zijn en dat ons energieverbruik in de toekomst steeds meer zal gaan kosten. Deze twee uitgangspunten hebben geresulteerd in producten waarvoor minder materiaal nodig en tijdens de productie minder energie voor nodig is. Het Incradible inrichtingsconcept is Cradle-to-Cradle (C2C), een duurzaamheidsprincipe dat wordt gebruikt voor duurzame bronnen en duurzame recyclebare materialen.

Circulair concept

Het Incradible meubilair kunt u ook leasen. Incradible zal dit meubilair aan het einde van het leasecontract terugnemen en hergebruiken. Hierdoor bent u verzekerd dat uw meubilair op de juiste manier verwerkt gaat worden.

Afspraak maken?

Weten wat wij voor u kunnen duurzame kantoorinrichting kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit in onze inspirerende showroom van 2.000 m². Spreekt u liever bij u op kantoor af? Ook dat is geen enkel probleem. Maak direct een afspraak.