Interieurontwerp kantoor

ontwerp
kantoormeubilair-icon
vloerafwerking-icon
raambekleding-icon
accessoires-icon

Brokx projectinrichting is gespecialiseerd in interieurontwerp voor een kantoor, school, zorginstelling of overheidsgebouw. Voor elk kantoor kunnen wij op passende wijze een interieurontwerp opleveren. Wij bieden diverse pakketten aan voor een vast bedrag per m². Van 1 tot en met 3 euro. Zo kunt u voor een scherpe prijs een interieurontwerp voor uw kantoor laten maken, terwijl u zelf in de hand heeft hoeveel u er voor uitgeeft. In alle gevallen gaan wij met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Daarna vertalen wij deze naar een functioneel en innovatief ontwerp. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan kunnen we beginnen met de kantoorinrichting. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Brokx projectinrichting!

Interieurontwerp voor uw kantoor: de juiste beleving

Met het interieurontwerp voor uw kantoor zorgen wij voor de juiste beleving van de werkomgeving. U kunt bij ons een 2D ontwerp laten maken, maar ook een perspectief of een 3D Experience ontwerp. Bij dit laatste zit zelfs een 3D walkthrough film. U weet dus precies waar u aan toe bent bij Brokx projectinrichting. Wij bieden u altijd een beproefd concept. Wij nemen niet alleen het interieurontwerp van uw kantoor op ons, maar ook de inrichting, verhuizing, restyling en de renovatie. Maak uw wensen kenbaar en kom langs in Oosterhout Maak uw wensen voor een interieurontwerp voor uw kantoor kenbaar bij onze specialisten. U bent van harte welkom in onze showroom in Oosterhout om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook bellen via 0162 453615.

Meer informatie:
KantoorontwerpInterieurontwerp kantoorPresentatie tafelsKantoorinrichting TilburgKantoorinrichting DordrechtKantoorinrichting RotterdamKantoorinrichting Den BoschKantoorinrichting TilburgKantoorinrichting Rotterdam