Interieurontwerp kantoor

Interieurarchitect voor kantoor kan u alles vertellen over de do’s en don’ts omtrent kantoorarchitectuur

Omdat het interieur het visitekaartje is van uw bedrijf, kan het verstandig zijn een interieurarchitect als Brokx voor uw kantoor in te schakelen. Een interieur kan uw bedrijfsfilosofie en kernwaarden uitdragen. Interieurarchitectuur begint met het bekijken en bestuderen van de plattegrond. Er kunnen nog zulke mooie plannen getekend en bedacht worden, maar zolang het niet in de ruimte past, hebben we er niets aan. Brokx heeft een eigen studio, waar wij u graag adviseren over de juiste indeling, kleuren en gebruik van materialen. Wij ontzorgen u als interieurarchitect voor uw kantoor volledig!

Open ruimtes: interieurarchitect voor kantoor weet er raad mee

In het verleden bestonden kantoren vooral uit cellen kantoren. Vloeren waren opgedeeld in kleine kamertjes. Tegenwoordig is de trend grote open ruimtes. Deze kunnen, indien gewenst, alsnog opgedeeld worden in kleinere ruimtes.

 

Wat is uw budget?

Een belangrijk onderdeel is het bepalen welk budget er beschikbaar is. Zodra het budget bekend is, kan er gericht gezocht gaan worden naar de juiste producten en materialen. Want, zoals met alles, is er ook in de prijs van de producten en materialen veel keuze en verschil. Brokx biedt een ruim assortiment aan producten.

 

‘Het Nieuwe Werken’

Steeds meer bedrijven gaan zich verdiepen in ‘Het Nieuwe Werken’. Interieurarchitectuur speelt hierbij ook zeker een rol. ‘Het Nieuwe Werken’ vindt niet alleen thuis plaats, maar ook op kantoor. Los van het feit dat werknemers goed thuis kunnen werken, blijft de behoefte om met een collega te sparren. Het kantoor blijft de basis. Dit dient daarvoor wel geschikt te zijn, denk hierbij aan ruimtes om informeel te overleggen. Brokx kan deze ruimtes inrichten met loungebanken om aan te werken of te overleggen.

 

Persoonlijk advies

Een persoonlijk advies voor het interieur van uw bedrijf ontvangen? Bij Brokx begeleiden wij u als professioneel interieurarchitect voor het kantoor, graag naar het juiste interieur. Inspirerend en creatief: daar staat Brokx voor! Bel naar 0162 453615 voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze adviseurs.