Design bureaustoelen: stijlvol en goed zitten

Bureaustoelen worden gezien als het meest belangrijke onderdeel van een werkplek. Immers, werknemers zitten hier gemiddeld 8 uur per dag op en het is daarom zeer belangrijk dat zij op een comfortabele stoel zitten die veel steun aan het lichaam biedt. Doet een bureaustoel dat niet, dan kunnen medewerkers last krijgen van lichamelijke klachten, wat kan lijden tot minder goede prestaties op de werkvloer. En dat willen werkgevers dus het liefst voorkomen. Bij Brokx projectinrichting vindt u een groot aantal design bureaustoelen die allen beschikken over een stevig zitvlak, een rugleuning die de vorm van de rug volgt en in meerdere opzichten verstelbaar is. De perfecte zitpositie is wat deze stoelen garanderen.

Design bureaustoelen: een prachtige uitstraling

Natuurlijk is het belangrijk dat design bureaustoelen lekker zitten. Het oog wil natuurlijk ook wat, zeker als het om een kantoor gaat. Alle kantoormeubelen dienen in perfecte harmonie met elkaar te zijn, want ook dat draagt bij aan een fijne werksfeer en dus betere prestaties van de medewerkers. Bij Brokx projectinrichting vindt u design bureaustoelen in diverse designs en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de Asis Pro Match, waarbij u kunt kiezen tussen een gestoffeerde rugleuning of een flexibele, ademende 3D netweave bekleding. Of de Kinnarps 5000, een bureaustoel met een klassiek ontwerp dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren als oranje, beige of rood.

Design bureaustoelen 2 weken uittesten

In een showroom is het natuurlijk lastig te bepalen of een bureaustoel goed zit of niet. Dat merkt u tenslotte pas nadat u er een aantal dagen tijdens het werken op gezeten heeft. Daarom biedt Brokx projectinrichting de mogelijkheid om de design bureaustoelen 2 weken uit te testen. U kunt hiervoor een aanvraag indienen. Heel fijn, want zo is de kans kleiner dat u spijt krijgt van uw aankoop.