Impressie vrijstaande wanden

Betere prestaties in de juiste werkomgeving

Werknemers kunnen beter presteren in een werkomgeving die ze inspireert, waar ze zich vrij voelen en waar ze ongestoord kunnen werken. Dit verhoogt niet alleen de werkzin, maar zeker ook de prestaties. Wij geven u graag een aantal tips om een juiste werkomgeving te creëren.

Akoestiek

Belangrijk bij een juiste werkplek is de akoestiek. Werknemers moeten in alle rust kunnen werken, zonder overlast te ervaren van de omgeving. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit geluid tot een minimum te beperken. Heeft u al eens gedacht aan vrijstaande wanden? Met deze wanden creëert u gemakkelijk een afscheiding en vermindert u het omgevingsgeluid.

Samenwerken

Samenwerken wordt steeds belangrijker. Een goede plek om te overleggen is daarom belangrijk. Werknemers werken steeds meer onderweg en komen vaak alleen nog op kantoor om te overleggen met collega’s. Brokx projectinrichting heeft diverse oplossingen om uw medewerkers optimaal te laten samenwerken. Een geschikte werkplek om samen te werken is de Twinform Alu Duo.

Flex werkplekken

Flex werkplekken zijn steeds meer in opkomst. Denk hierbij aan grote leegstaande ruimte, waar een werkplek voor een dag kan worden gehuurd. Ook intern ontstaan steeds meer flex werkplekken. Wat is een flex werkplek eigenlijk? Een plek in het bedrijf waar iedere werknemer kan inloggen en beschikken over de benodigde informatie. Belangrijk voordeel van de flex werkplekken is dat er minder werkplekken nodig zijn, dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Bekijk onze flex werkplekken.

Banken voor informeel contact en overleg

Voert u wel eens overleg met uw werknemers? Dan weet u dat een informele setting een heel ander gesprek kan opleveren. In een bank zit u bijvoorbeeld veel meer ontspannen dan in een (bureau)stoel. Bekijk de Twinform T-Whisper eens. Deze bank is voorzien van hoge leuningen aan zij- en achterkant, waardoor er visueel en akoestisch rustig kan worden overlegd en gewerkt. Daarnaast heeft deze bank een hoog zitcomfort, dit komt door de volledig binnengeveerde zitting.

De juiste bureaustoel

Uit onderzoek is gebleken dat 63% procent van de medewerkers zes uur per dag achter een bureau zit. Daarom is de juiste bureaustoel geen overbodige luxe. Welke zitting geeft u het meeste comfort? Welke instellingen wilt u kunnen aanpassen? Vragen die spelen bij het kiezen van een nieuwe bureaustoel. Brokx projectinrichting beschikt over een ChairLab. In dit ChairLab kunt u meer dan 50 bureaustoelen testen. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om de bureaustoel twee weken te proberen. Onze adviseurs begeleiden u graag bij uw zoektocht naar de perfecte stoel.