Architect kantoor

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel architect voor de inrichting van uw kantoor, schakelt u Brokx in. Brokx is gespecialiseerd in het ontwerpen van een mooie en comfortabele kantoorinrichting. Daarbij letten wij op alle aspecten: het kantoormeubilair, de vloerafwerking en de raambekleding. Ook kunnen wij kantoorrenovatie en kantooronderhoud verzorgen. Brokx is dé professional op het gebied van project- en kantoorinrichting.

 

Architect voor uw kantoor nodig? Brokx biedt een totaalpakket!

Wilt u uw kantoor laten inrichten of opnieuw laten inrichten, maar wilt u dat het liefst uit handen geven? Dan is Brokx dé architect voor de inrichting van uw kantoor. Wij bieden een totaalpakket voor de inrichting van kantoren, scholen, zorginstellingen en overheidsgebouwen. Wij regelen de complete inrichting van ieder pand. Zo kunnen wij bijvoorbeeld:

  • Werkplekken inrichten met comfortabel en kwaliteitsvol meubilair (zoals bureaustoelen, vergadertafels en vergaderstoelen);
  • Vloeren afwerken met de gewenste bedekking (met bijvoorbeeld tapijt, vinyl of PVC);
  • Ramen bedekken op verschillende manieren (bijvoorbeeld met gordijnen, vitrage of jaloezieën);
  • Uw kantooromgeving afmaken met de mooiste accessoires (kapstokken, kledinghangers en tijdschriftenhouders).

 

Producten voor alle toepassingen

Bij Brokx bieden wij producten van diverse gerenommeerde merken op het gebied van kantoor- en projectinrichting. Wij zoeken altijd de producten die passen bij uw wensen. Wilt u een plek maken waar mensen werken? Een plek waar mensen vergaderingen houden? Of een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten? Bij alle toepassingen staat Brokx, architect voor de inrichting van uw kantoor, voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u deskundig advies? Neem voor meer informatie contact met ons op via 0162 453615.